Cheatingu Consulting
BOX 1047, 00101 HELSINKI
FINLAND
 

Cheatingu Consulting

   
         
         
 Etusivulle   Lukisitko ystävällisesti käyttöehdot ja täyttäisit lomakkeen 

Olen ymmärtänyt, että Cheatingu Consulting ja Uutissirkus ovat Suomessa Kaupparekisteriin rekisteröityjä aputoiminimiä. Cheatingu Consultingin cheatingu.com -portaali ja Uutissirkus-verkkolehti sisältävät epäsäännöllisin aikavälein täydennettävää viihteellisessä ja taiteellisessa tarkoituksessa julkaistua aineistoa. Osa sivustolla esiintyvästä materiaalista on mielikuvituksen tuotetta.

Ennen kuin välitätte sivustomme aineistoa tai sen sisältämiä väitteitä jollekin kolmannelle taholle pyydämme Teitä tarkistamaan puheena olevan asian todenperäisyyden vähintään kolmesta muusta lähteestä.

Palvelun tarjoaja Cheatingu Consulting ei vastaa sivuston käytön käyttäjälleen tai tämän laitteille aiheuttamista fyysisistä, psyykkisistä, taloudellisista tai teknisistä vahingoista mukaanluettuna mitä täydellisin ajanhukka, sauvakävelyn viivästyminen, ylitöiden piteneminen, niskan jäykistyminen, yöunien menettäminen, itku ja hammastenkiristys sekä juurihoidot.

Sivuston tekijänoikeudet ovat Cheatingu Consultingin omaisuutta. Sen sisältämää materiaalia ei saa julkaista tai saattaa julkiseksi missään muodossa ilman Cheatingu Consultingin kirjallista lupaa. Linkittäminen on sallittua tekijänoikeuslain määrittelemissä rajoissa. Lainattaessa lähde tulee mainita.

Pidätämme oikeuden julkaista meille lähetettyjä viestejä tai materiaalia ilman erillistä lupaa tai korvausta.

Lomakkeessa tähdellä * merkityt kohdat ovat pakollisia.

   
     
     
     
     
     
   
Olen ymmärtänyt cheatingu.com -sivuston käyttöehdot. * 
   
   
Minua ei enää huvita klikkailla rasteja ruutuun. * 
   
   
Haluaisin teiltä konsulttiapua tämän lomakkeen täyttöön. 
   
   
Nimi
   
         
   
   
Viestit meille        

© Cheatingu Consulting 2004 - 2007