Cheatingu Consulting
BOX 1047, 00101 HELSINKI
FINLAND
 

Cheatingu Consulting

   
         
         
 Takaisin etusivulle
  Sisältötuotanto on poikaa

Sisältötuotanto on tätä päivää. Riittävän ripeän sisältötuotannon pitäisi kuulua jokaisen nykyaikaisen viestintäyrityksen perustoimintaan.

Sisältötuotantoon kuluu paljon aikaa ja se tuottaa monesti paljon tuskaa. Ja onhan niinkin, että modernissa yhteiskunnassa pelkkä sisältötuotanto ei riitä. Sisältö tarvitsee myös muodon. 

Näiden ongelmien poistamiseksi Cheatingu Consulting on työskennellyt voimia säästämättä. Olemme yhdistäneet sisältötuotantoon muototuotannon. Sähköisen sisältö- ja muototuotannon saralla voimmekin esitellä teille sisältö- ja muototuotantodivisioonamme juuri valmiiksi saaman portaalitilauksen.

Tutustu Peran Copypaste -portaaliin

Radiotoiminta se vasta poikaa, tyttöä ja henkilöä onkin

Radiotoiminta on tätä päivää. Riittävän ripeän radiotoiminnan pitäisi kuulua jokaisen nykyaikaisen pörssiyhtiön ja nyrkkipajan tuote- ja osaamisvalikoimaan.

Tämän seikan Cheatingu Consulting ymmärsi jo ennen kuin sen nimi oli Cheatingu Consulting. Esimerkiksi vuonna 2001 vielä perustamattomalla yhtiöllämme oli merkittävä taustarooli paikallisradiotoimilupahakemusalan konsultoinnissa, kun ennakkoluulottomat helsinkiläiset mediatahot käyttivät hakemuksessaan tuolloin kehitteillä ollutta Cheatingu Consulting -radiolupahakemusalustaa. 

Tutustu Ilmaisjakeluradion toimilupahakemukseen

Verkkolehti se vasta poikaa, tyttöä, miestä, naista ja humanoidia onkin

Verkkolehden julkaiseminen on tätä päivää. Riittävän ripeän verkkolehden tai blogin pitäisi kuulua jokaisen teinin tai nykyaikaisen mediatalon tuote- ja osaamisvalikoimaan.

Verkkolehden tekemiseen kuluu kuitenkin paljon aikaa ja se tuottaa monesti paljon tuskaa ja kustannuksia.  Pelkkä verkkotunnus ja palvelintila voivat helposti maksaa jopa 39,90 euroa vuodessa.

Cheatingu Consultingin kustannustensäästödivisioonan kaksi palkatonta työharjoittelijaa ovat työskennelleet tämän ongelman parissa miltei 28 minuuttia. Niinpä voimmekin jo esitellä uuden sukupolven verkkolehden:

Tutustu juuri avattuun
Uutissirkus-verkkolehteen
 

   
 
   
 
 
   
 
   
 
   
   
         
Viestejä meille
      Käyttöehdot
         

© Cheatingu Consulting 2004 - 2007